5 aprilie 2011

ABSTRACT


URLU DUPA LIBERTATE!!!!

Ma intind pe iarba cruda sub cerul impuns cu stele, alunecati-mi lacrimi de sub pleoape, duceti-va in van, departe, aici nu mai e viata, nu mai este, moarte, nu mai sunt eu, nu mai esti tu, nu mai e lumea, e LIBERTATE!


Sub un stejar secular, doi creatori cantau un vals. Din interior culegeau note, una cate una, sunetele aranjate, declansau furtuna. Erau fericiti, zambeau, cantau.

La marginea lacului un creator, se onduia pe vant usor, din interior dicata fiecarui tendon svagnirea, fiecarui muschi vibratia, declansa furtuna. Era fericit, zambea, dansa.

Intr-o dumbrava luminata, vreo cinci, cu pensula-n culoare inmuiata, din interior dictau dungi pe verdele din frunze, portrete de ninsoare desenau pe soare, decalnsand furtuna. Erau fericiti, zambeau, desenau.

Pe-un platou de stanca, o figura stramba si alta ranjitoare, lucitori, din interior, jucau in raze scene de visare si declansau furtuna. ERau fericiti, zambeau, jucau.

Si unul mai sus urcat pe munte, in mana cu un carbune, scria randuri randuri de lini si puncte, gandea si lega idei de vant in propozitii, versuri de glod asezate in pozitii declansau furtuna. Fericitul ingandurat, zambea, privind la ea, scria.

Si ploua in Paris...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu